Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Parantamo 

DianaSofia

  Anne Maarit Lahti-Ahola

  Tarkka-ampujankatu 14

Liikehuoneisto 2 katutasossa

  90120 Oulu

   puh. 040 704 6847 

   AnneMaarit@DianaSofia.fi

 .............................................................................

EnkeliPostia

 DianaSofialta

  Liity jakeluun

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

.

Kultaisen Enkelitien -tapahtumat

Tapahtumat järjestetään ryhmätilaisuuksina

ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatio -tapahtuma

Tässä EnkeliEnergia-tapahtumassa osallistumme ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatioon. Käytämme tapahtumassa IsisSofian (Helena Jakovlev) äänitettä, jonka sisällön hän on kanavoiden ottanut vastaan suoraan ÄitiJumala Sofialta. 

ÄitiJumalan YkseysAktivaatio on muuntumisprosessi, jossa Sinun omasta päätöksestäsi aktivoidaan Onnellisuuden Lähteesi eli Korkeamman Rakkauden chakrasi. Samalla luovut lopusta karmastasi, jonka sovitat elämäntehtävälläsi. Jumalgeenistösi aktivoidaan, jolloin se laskeutuu Monadistasi aineelliseen kehoosi. Tämän johdosta alat säteilemään ja värähtelemään puhdasta Valoa yhä voimakkaammin.

Tämän aktivaation jälkeen Sinä olet vapaan valintasi mukaan ilman karman vaikutusta vastuussa siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Otat vastaan ÄitiJumalan YkseysAktivaation omalla vastuullasi ja tietoisena siitä, että tämä on peruuttamaton toimenpide. Astut karmasta vapautuneena Henkelitielle - henkilöksi matkalla enkelin kaltaiseksi olennoksi - eikä sieltä ole paluuta entiseen.

Nämä tilaisuudet ovat olleet hyvin voimallisia ja prosessi on todellakin alkanut kaikille osallistujille. Tässä prosessissa ei kuitenkaan tarvitse olla yksin, vaan helpottaaksemme matkaasi olemme perustaneet HenkeliClubin, jonne jokainen YkseysAktivaation suorittanut voi liittyä.

Tilaisuuden kesto on noin 2,5 tuntia ja hinta 60 €. Hintaan kuuluu YA-vihkonen ja äänite, jotka saat itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Seuraavan tapahtuma on su 3.2.2019 klo 17.00 alkaen

 

Kultaisen Enkelitien 1. Askeleen -tapahtuma 

Tässä EnkeliEnergia-tapahtumassa tutustutan Sinut kaikkiin arkkienkeleihin Parantavan Taiteen enkelikuvilla. Heijastan valkokankaalle jokaisen arkkienkelin vuorollaan ja kerron heidän ominaisuuksistaan ja tehtävistään. Samalla kutsumme kunkin enkelin energioita IsisSofian EnkeliEnergiaKutsun avulla. Tilaisuuden alun rauhoittumishetken aikana hoidan Sinua hetken välittämälläni EnkeliEnergialla. Voit odottaa kokevasi voimallisiakin tuntemuksia tilaisuuden aikana. Olen saanut vastaanottaa kiitosta jokaisen tilaisuuden jälkeen. Tilaisuuden kesto on noin 3 tuntia ja hinta 25 €.

Ilmoittautuminen spostilla tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Tapahtuman nimi: Kultaisen Enkelitien 1. askel

Seuraavan tapahtuman päivämäärää ei ole tiedossa.

Kultaisen Enkelitien 2. Askeleen -tapahtuma  

Tämän EnkeliEnergia-tapahtuman aikana kuuntelemme IsisSofian EnkeliEnergiaKutsun yhtäjaksoisesti, jolloin pääsemme keskittymään Arkkienkelien energiavirtauksiin täysillä. Tämän puolituntisen aikana käyn luvallasi Sinun energioissasi ja kerron valomaailman viestin Sinulle juuri tähän hetkeen. Tauon jälkeen lähdemme meditaatiomatkalle tapaamaan omaa enkeliämme. Seilaamme Enkelten Saarelle, jossa juomme puhdistavaa ja virkistävää Enkelten nektariinia ja tapaamme oman enkelimme. Jokainen tilaisuuteen osallistuja on todellakin tavannut enkelinsä ja kokemukset ovat olleet hyvin ihastuttavia. Tilaisuuden kesto on noin 2,5 tuntia ja hinta 25 €.

Ilmoittautuminen spostilla tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Tapahtuman nimi: Kultaisen Enkelitien 2. askel

Seuraavan tapahtuman päivämäärää ei ole tiedossa.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olet Sydämellisesti Tervetullut Enkeli-Maailmaan! EnkeliEnergia-tapahtumiin voit osallistua myös muussa järjestyksessä ja niin usein kuin haluat, jos koet sen henkisen kehityksesi kannalta suotuisammaksi. 

Rakkaudella, Ilolla ja Valolla

DianaSofia

 

.