Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Parantamo 

DianaSofia

  Anne Maarit Lahti-Ahola

  Tarkka-ampujankatu 14

Liikehuoneisto 2 katutasossa

  90120 Oulu

   puh. 040 704 6847 

   AnneMaarit@DianaSofia.fi

 .............................................................................

EnkeliPostia

 DianaSofialta

  Liity jakeluun

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

.

Kultaisen Enkelitien -tapahtumat

Tapahtumat järjestetään ryhmätilaisuuksina

 

Chakrat ja Enkelit -teemailta ke 29.5.2019 klo 17.30 - 20.30

Chakrat ja Enkelit -illassa tutustumme chakroihin ja niiden merkityksiin itsessämme. Tasapainoinen energia on avain rakkaudelliseen ja valoisaan elämään. Illan aikana myös hoidamme itseämme chakrojen kautta Arkkienkeleiden kanssa. 

Ilta alkaa rentoutuksella, jolla arjen kiireet unohtuvat ja mielen rauhattomuus harmonisoidaan.
Rentoutuksen jälkeen tutustumme 7 päächakraan ja niihin liittyviin Arkkienkeihin (Gabriel, Uriel, Chamuel, Mikael, Rafael ja Jofiel). Ensimmäisessä Chakra-meditaatiossa eheytämme ja muokkaamme päächakrojamme Arkkienkeleiden kanssa.
Pienen tauon jälkeen tutustumme lisäksi Uuden ajan 5:een chakraan 12-chakrajärjestelmän mukaisesti. Nämä chakrat ovat Maatähti-, Napa-, Kausaali-, Sielutähti- ja Tähtiportti-chakrat. Kultaisen Atlantiksen aikana nämä 12 chakraa olivat täysin toiminnassa. Juuri näiden chakrojen hyvinvointi ja tasapainoisuus mahdollisti atlantislaisille heidän mahtavat henkiset kykynsä. Kultaisella Atlantiksella vallitsi uskomattoman ihana ja korkeavärähteinen energia – sillä ihmisetkin elivät niin puhtaassa yhteydessä korkeimpaan. Toisessa Chakra-meditaatiossa aktivoimme ja eheytämme näitä chakroja Arkkienkeleiden avulla.

Hinta 28 € (sis. alv.) - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja yksinhuoltajat hinta 25 € 

Ilmoittaudu Chakrat ja Enkelit -iltaan

 

Menneisyys ja Tulevaisuus -teemailta ke 12.6.2019 klo 17.30 - 20.30

Menneisyys ja Tulevaisuus -illassa matkaat aikajanallasi. Teemme regressiolla matkan menneisyyteen ja toisen aikamatkan tulevaisuuteen.
Ilta alkaa rentoutuksella, jolla arjen kiireet unohtuvat ja mielen rauhattomuus harmonisoidaan.  
Rentoutuksen jälkeen puhumme menneisyydestä - tässä tai jossakin muussa elämässä. Kerron sinulle sielunvaelluksesta, entisistä elämistä yleisesti sekä karman vaikutuksesta elämässämme. Tutustumme myös ajan käsitykseen ja luonteeseen. 
Ensimmäisellä matkalla ohjaan sinut hypnoosiin ja omalle aikajanallesi sielun Arkeija Brightelin kanssa. Aikajanalla voit turvallisesti mennä valitsemaasi tapahtumaan tämän elämän menneisyydessä tai entisessä elämässä. Voit jo etukäteen miettiä, mihin tapahtumaan tämän elämän menneisyydessä tahdot mennä ja muuttaa itsessäsi sen vaikutuksia nykyhetkessä. Mikäli sinulla ei ole tällaista tapahtumaa, voit matkata entiseen elämään. Voin selvänäköisesti antaa sinulle sielusi toivoman vuosiluvun ja maan/planeetan tälle retkelle.
Pienen tauon jälkeen siirrymme tulevaisuuteen. 
Puhumme tulevaisuudesta ja sen luomisesta toiveittemme mukaisesti.  
Toisella matkalla ohjaan sinut uudelleen hypnoosiin Brightelin kanssa ja tällä kertaa suuntaat aikajanallasi tulevaisuuteen. Voit valita jonkun tietyn tulevan tapahtuman, jonka tiedät olevan edessä tai voit luoda tulevaisuuteen uuden toiveittesi mukaisen tapahtuman.
Hinta 28 € (sis. alv.) - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja yksinhuoltajat hinta 25 €  

Ilmoittaudu Menneisyys ja Tulevaisuus -iltaan

ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatio -tapahtuma

Tässä EnkeliEnergia-tapahtumassa osallistumme ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatioon. Käytämme tapahtumassa IsisSofian (Helena Jakovlev) äänitettä, jonka sisällön hän on kanavoiden ottanut vastaan suoraan ÄitiJumala Sofialta. 

ÄitiJumalan YkseysAktivaatio on muuntumisprosessi, jossa Sinun omasta päätöksestäsi aktivoidaan Onnellisuuden Lähteesi eli Korkeamman Rakkauden chakrasi. Samalla luovut lopusta karmastasi, jonka sovitat elämäntehtävälläsi. Jumalgeenistösi aktivoidaan, jolloin se laskeutuu Monadistasi aineelliseen kehoosi. Tämän johdosta alat säteilemään ja värähtelemään puhdasta Valoa yhä voimakkaammin.

Tämän aktivaation jälkeen Sinä olet vapaan valintasi mukaan ilman karman vaikutusta vastuussa siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Otat vastaan ÄitiJumalan YkseysAktivaation omalla vastuullasi ja tietoisena siitä, että tämä on peruuttamaton toimenpide. Astut karmasta vapautuneena Henkelitielle - henkilöksi matkalla enkelin kaltaiseksi olennoksi - eikä sieltä ole paluuta entiseen.

Nämä tilaisuudet ovat olleet hyvin voimallisia ja prosessi on todellakin alkanut kaikille osallistujille. Tässä prosessissa ei kuitenkaan tarvitse olla yksin, vaan helpottaaksemme matkaasi olemme perustaneet HenkeliClubin, jonne jokainen YkseysAktivaation suorittanut voi liittyä.

Tilaisuuden kesto on noin 2,5 tuntia ja hinta 60 €. Hintaan kuuluu YA-vihkonen ja äänite, jotka saat itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Seuraavan tapahtuman päivämäärä ei ole tiedossa.

 

Kultaisen Enkelitien 1. Askeleen -tapahtuma 

Tässä EnkeliEnergia-tapahtumassa tutustutan Sinut kaikkiin arkkienkeleihin Parantavan Taiteen enkelikuvilla. Heijastan valkokankaalle jokaisen arkkienkelin vuorollaan ja kerron heidän ominaisuuksistaan ja tehtävistään. Samalla kutsumme kunkin enkelin energioita IsisSofian EnkeliEnergiaKutsun avulla. Tilaisuuden alun rauhoittumishetken aikana hoidan Sinua hetken välittämälläni EnkeliEnergialla. Voit odottaa kokevasi voimallisiakin tuntemuksia tilaisuuden aikana. Olen saanut vastaanottaa kiitosta jokaisen tilaisuuden jälkeen. Tilaisuuden kesto on noin 3 tuntia ja hinta 25 €.

Ilmoittautuminen spostilla tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Tapahtuman nimi: Kultaisen Enkelitien 1. askel

Seuraavan tapahtuman päivämäärää ei ole tiedossa.

Kultaisen Enkelitien 2. Askeleen -tapahtuma  

Tämän EnkeliEnergia-tapahtuman aikana kuuntelemme IsisSofian EnkeliEnergiaKutsun yhtäjaksoisesti, jolloin pääsemme keskittymään Arkkienkelien energiavirtauksiin täysillä. Tämän puolituntisen aikana käyn luvallasi Sinun energioissasi ja kerron valomaailman viestin Sinulle juuri tähän hetkeen. Tauon jälkeen lähdemme meditaatiomatkalle tapaamaan omaa enkeliämme. Seilaamme Enkelten Saarelle, jossa juomme puhdistavaa ja virkistävää Enkelten nektariinia ja tapaamme oman enkelimme. Jokainen tilaisuuteen osallistuja on todellakin tavannut enkelinsä ja kokemukset ovat olleet hyvin ihastuttavia. Tilaisuuden kesto on noin 2,5 tuntia ja hinta 25 €.

Ilmoittautuminen spostilla tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Tapahtuman nimi: Kultaisen Enkelitien 2. askel

Seuraavan tapahtuman päivämäärää ei ole tiedossa.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olet Sydämellisesti Tervetullut Enkeli-Maailmaan! EnkeliEnergia-tapahtumiin voit osallistua myös muussa järjestyksessä ja niin usein kuin haluat, jos koet sen henkisen kehityksesi kannalta suotuisammaksi. 

Rakkaudella, Ilolla ja Valolla

DianaSofia

 

.