Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

DianaSofia

  Anne Maarit Lahti-Ahola

  Niilontie 24

Vihreän puutalon alakerta, sisäänkäynti Niilontien puolelta

  90120 Oulu

   puh. 040 704 6847 

   AnneMaarit@DianaSofia.fi

 

Tilinumero: 

FI31 5741 3620 6468 58

 .............................................................................______________________

EnkeliPostia

 DianaSofialta

  Liity jakeluun

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

.

Kultaisen ValonPolun -tapahtumat

Tapahtumat järjestetään ryhmätilaisuuksina

 

Hiljenny Joulun rauhaan Kristuksen ja Äiti Marian kanssa -ilta ke 20.12.2023 klo 18.00 - 20.30 DianaSofia Salissa / etänä Zoomilla

 
Olen perinteisesti juuri ennen joulua pitänyt illan, jossa muistutamme itseämme Joulun sanomasta ja rauhoitumme taivaallisen Valon myötä joulun viettoon. Tällä kertaa Kristus ja Äiti Maria lähestyivät minua tällä asialla. Niinpä päätimme yhdessä pitää Hiljenny Joulun rauhaan Kristuksen ja Äiti Marian kanssa -tapahtuman. Tähän tapahtumaan voit osallistua paikan päällä DianaSofia Salissa tai etänä zoomilla.
 
Aloitamme illan laulamalla yhdessä Heinillä härkien kaukalon -laulun, jonka jälkeen pyydämme arkkienkeli Mikaelin Valosuojauksen. Siitä jatkan lukemalla sinulle ihastuttavan tarinan Pienestä sielusta. Tuossa tarinassa meille palautetaan mieleen tarkoituksemme täällä maan päälllä toisten ihmisten kanssa. Tarinasta siirrymme chakrojen aktivoimiseen korkeampaan värähtelyyn kundaliinijoogan Guru Guru Wahe Guru -mantralla, jota lausun sinulle muutaman kerran. Mantralla kutsutaan Kristuksen tietoisuutta nostamaan värähtelyämme ja tuomaan hänen henkistä ohjausta elämäämme. Sen jälkeen hiljennymme Joulu-evankeliumiin ja Kristuksen saatesanoilla Hänen ohjaamaansa puhdistavaan ja parantavaan meditaatioon.
 
Pienen tauon jälkeen laulamme yhdessä Enkeli taivaan lausui näin -joululaulun. Puhumme myös hetken Ihmeistä. Sitten onkin Äiti Marian vuoro kertoa meille omat terveisensä ja ohjata meidät rakkaudelliseen Äiti Marian Syleily -hoitomeditaatioon.
 
Illan lopuksi voimme keskustella ja jakaa kokemuksiamme, ja voit kauttani myös kysyä Valomaailmalta niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Paikan päällä olijoille tarjoan tauolla glögiä, kahvia, teetä ja keksejä.
 
Hinta 25 € - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat ja zoom-osallistuminen hinta 20 € (hinnat sisältävät alv:n)
 
Osallistuminen DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu Hiljenny Joulun rauhaan ja sanomaan Kristuksen ja Äiti Marian kanssa -iltaan
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 18.12.2023. Ilmoittautuminen on sitova.
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 tai MobilePaylla numeroon 040 704 6847 (viesti: Rauhoitu Jouluun) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä/MobilePaylla.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle maksamalla tapahtuman verkkokaupassa tästä: Ilmoittaudu Hiljenny Joulun rauhaan Kristuksen ja Äiti Marian kanssa -iltaan Zoomissa
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 18.12.2023. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 tai /MobilePaylla (viesti: Rauhoitu Jouluun).
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.
 
 Olet sydämellisesti tervetullut mukaan iltaan! 

 

Aurinkoinen Enkeli-meditaatioilta Osa 4 ke 29.11.2023 klo 18.00-20.30 DianaSofiassa tai Zoomilla

Vaikka aurinkoa ei juurikaan ole taivaalla näkynyt, voit silti aktivoida oman sisäisen Aurinkosi ja nauttia sen loisteesta! 
 
Jatkamme viimeiseen osaan enkelien kanssa Aurinkoisten meditaatioiltojen sarjaa osalla 4. Edelleen tämä on sellainen tapahtuma, jossa pelkästään meditoidaan. Matkasi jatkuu kohti Tarottien Aurinko-kortin mukaisen vapaan, iloisen olennon olotilaa. Aurinko-kortti kuvastaa ihmistä, joka on onnellinen ja nauttii elämän lahjasta harmoniassa - kuin lapsi, joka leikkii ja on luova elämän virrassa.
Sinunkin on mahdollista muuttua kultaiseksi Auringon kaltaiseksi elämästä iloitsevaksi ihmiseksi. Sinun tarvitsee vain vapautua negatiivisista energoista, avata sydämesi rakkaudelle ja täyttyä parantavalla armolla - sekä itseäsi että muita kohtaan 
 
Ja juuri siitä tässä Enkeli-meditaatioillassa keskiviikkona 29.11.2023 klo 18.00-20.30 on kyse.
 
Iltaan ilmoittautuivat mukaan Arkkienkeli Metatron ja Jumal-tason Arkeija Goldiel. Lisäksi teemme koko energiajärjestelmääsi eheyttävän ja virkistävän ElämänPuu-meditaation. Illan aikana esittelen sinulle hyvin lyhesti ElämänPuun ja kummankin enkelin kertomalla heistä siitä näkökulmasta, mihin apuun kutakin enkeliä voit pyytää. Sen jälkeen nautimme näistä energioista 3 eri meditaatiossa.
 
Aloitamme ElämänPuu-meditaatiolla, jossa avaudut vastaanottamaan voimallisia elämänenergioita. Ensin ÄitiMaan punainen puhdistava ja voimaannuttava elämänenergia maadottaa sinut ja täyttää sinut solutasoasi myöten. Sen jälkeen ÄitiJumalan taivaallinen siunattu valkokultainen Kirkkaus hoitaa ja eheyttää kaikkia kehollisia chakrojasi. Nämä energiat tulevat parantamaan ja uudistamaan sinun omaa Elämän Puutasi.
Siitä jatkamme Arkkienkeli Metatronin kanssa, joka ohjaa sinua elämäsi polulla sydämesi tahdon mukaisesti ja voi auttaa sinua missä tahansa asiassa. Hän täyttää Valollaan kehosi ja chakrasi nostaen värähtelytasoasi kokonaisvaltaisesti tuoden sinulle samalla tasapainoa. Vaikka Metatron on todella voimallinen enkeli, hän on ollut kanssamme ihmiskunnan synnystä lähtien ja on kokenut kanssamme tapahtumia arkisesta elämästä aina ylösnousemukseen asti. Hän onkin vastuussa ihmisten ylösnousemuksesta. 
 
Tauon jälkeen pidemmässä meditaatiossa aloitamme Hengen eli Korkeimman Itsen tason Arkeija Goldielin kanssa Jumaluuden matkan. Luotsaamme sinut hänen kanssaan sydämesi Pyhään Tilaan, jossa ymmärrät oman alkuperäsi osana Luojaa. Olet siis ’Jumala kehossa’. Matka sisältää kaikkien energiatasojesi muuntamista 12.säteen energialla sekä Jumal-yhteyden aktivoinnin. 
 
Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valo-väeltä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Voit ottaa mukaasi oman alustan, mikäli tahdot olla makuullaan meditaatiossa. DianaSofiassa on muutama alusta, joita voi lainata.
 
Paikan päällä olijoille tarjoan tauolla kahvia, teetä ja keksejä.
 
Hinta 28 € - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat ja zoom-osallistuminen hinta 25 € (hinnat sisältävät alv:n)
 
Osallistuminen DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu Aurinkoiseen Enkeli-meditaatioiltaan Osa 4
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 27.11.2023. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Enkeli-meditaatioilta 29.11.2023) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä/MobilePaylla.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle maksamalla tapahtuman verkkokaupassa tästä: Ilmoittaudu Aurinkoiseen Enkeli-meditaatioiltaan Osa 4 Zoomissa
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 27.11.2023. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 tai /MobilePaylla (viesti: Enkeli-meditaatioilta 29.11.2023).
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.
 
 Olet sydämellisesti tervetullut mukaan iltaan! 

 

Aurinkoinen Enkeli-meditaatioilta ke 14.6.2023 klo 18.00-20.30 DianaSofiassa tai Zoomilla

Minua on usein pyydetty pitämään tapahtuma, jossa pelkästään meditoidaan. Keskustelin Valo-väen kanssa tästä vast'ikään ja he ehdottivat kesän kunniaksi tapahtumaa, jossa sinustakin voisi tulla Tarottien Aurinko-kortin mukainen vapaa iloinen olento. Aurinko-kortti kuvastaa ihmistä, joka on onnellinen ja nauttii elämän lahjasta harmoniassa - kuin lapsi, joka leikkii ja on luova elämän virrassa.
Sinunkin on mahdollista muuttua kultaiseksi Auringon kaltaiseksi elämästä iloitsevaksi ihmiseksi. Sinun tarvitsee vain vapautua painavista kahlitsevista energoista ja täyttyä runsauden ilolla 
 
Ja juuri siitä tässä Enkeli-meditaatioillassa on kyse.
 
Iltaan ilmoittautuivat mukaan Arkkienkelit Mikael, Rafael ja Joyiel sekä Arkeija Sanctiel. Illan aikana esittelen hyvin lyhesti kunkin enkelin kertomalla heistä siitä näkökulmasta, mihin apuun kutakin enkeliä voit pyytää. Sen jälkeen nautimme heidän energioistaan 4 eri meditaatiossa.
 
Aloitamme Suojeluksen, Voiman ja Rohkeuden Arkkienkeli Mikaelin kanssa, joka kietoo sinut suojeluksen siniseen vaippaan, vapauttaa sinut turhista energiasiteistä ja avaa kurkku-chakrasi. Siitä jatkamme Pyhyyden Arkeija Sanctielin kanssa syväpuhdistautumiseen kaikkien 4 alemman olemuksesi tasoilla, jolloin kaikki aurasi sisällä olevat chakrat ja energiakehot puhdistuvat.
 
Tauon jälkeen Parannuksen, Intuition ja Runsauden Arkkienkeli Rafael parantaa sinua, avaa 3.silmääsi ja täyttää olemuksesi runsauden energialla, jolloin alat vetämään puoleesi runsauden täyttämiä asioita ja tapahtumia. Illan lopuksi voimallinen Ilon ja Korkeamman Rakkauden Arkkienkeli Joyiel täyttää sinut turkoosilla ilolla ja valolla.
 
Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valo-väeltä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Uusissa tiloissa on 46 istumapaikkaa ja runsaasti tilaa olla myös makuullaan meditaatioissa. Voit ottaa mukaasi oman alustan, mikäli tahdot olla makuullaan meditaatiossa. DianaSofiassa on muutama alusta, joita voi lainata.
 
Paikan päällä olijoille tarjoan tauolla kahvia, teetä ja keksejä.
 
Hinta 27 € - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat ja zoom-osallistuminen hinta 24 € (hinnat sisältävät alv:n)
 
Osallistuminen DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu Aurinkoiseen Enkeli-meditaatioiltaan
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 12.6.2023. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Enkeli-meditaatioilta 14.6.2023) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä/MobilePaylla.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle maksamalla tapahtuman verkkokaupassa tästä: Ilmoittaudu Aurinkoiseen Enkeli-meditaatioiltaan Zoomissa
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään  maanantaina  12.6.2023. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 tai /MobilePaylla (viesti: Enkeli-meditaatioilta 14.6.2023).
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.
 
 Olet sydämellisesti tervetullut mukaan iltaan! 
 

Rakkauden ja Runsauden -ilta Äiti Marian ja Arkkienkeli Rafaelin kanssa ke 15.2.2023 klo 18.00-20.45 DianaSofiassa tai Zoomilla

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Rakkauden ja Runsauden -iltaan Äiti Marian ja Arkkienkeli Rafaelin kanssa keskiviikkona 15.2.2023 klo 18.00-20.45. Tähän tapahtumaan voit osallistua paikan päällä DianaSofiassa tai etänä zoomilla.

Aloitamme illan virittäytymällä tunnelmaan Kuinka kaunista on -kappaleella ja lausumalla yhdessä vastaanottamani Valo-degreen, jolla täytyt Valolla, Rauhalla ja Rakkaudella. Arkkienkeli Mikaelin Valosuojauksen jälkeen esittelen sinulle kaksoisliekit - Parannuksen, Intuition ja Runsauden - arkkienkelin Rafaelin ja Äiti Marian. Siitä jatkamme Äiti Marian saatesanoilla hänen ohjaamaansa rakkaudelliseen Äiti Marian Syleily -hoitomeditaatioon. Tässä meditaatiossa puhdistut hohtavalla energialla ja kietoudut rakkauden turvalliseen kapaloon 
 
Pienen tauon jälkeen puhumme runsaudesta. Mitä runsaus on? Joskus egollamme on paljon vaatimuksia siihen, milloin on tarpeeksi runsasta, jotta voisi olla onnellinen. Todellinen, pysyvä onnellisuus kuitenkin tulee sydämestä – ei mistään ulkoisista puitteista. Sinäkin pystyt luomaan elämästäsi juuri sellaisen kuin tahdot. Kysymys lienee ennemmin siitä, uskotko siihen. Mikäli tahto-tila on hukassa, mikä on hyvin yleistä tässä ajassa maailman myllertäessä ympärilläsi, siihenkin löytyy konsteja. Opetan sinulle muutaman niistä; mantrojen ja degreen muodoissa.
 
Ennen illan toista meditaatiota virittäydymme Kristus-Itsen energiaan kundaliinijoogan Guru Guru Wahe Guru -mantralla, jota lausun sinulle muutaman kerran. Mantra virittää chakrojasi korkeampaan värähtelyyn ja aktivoi 3. silmääsi. Lisäksi sillä kutsutaan Kristuksen tietoisuutta nostamaan kokonaisvärähtelyämme ja tuomaan hänen henkistä ohjausta elämäämme. Sen jälkeen antaudumme Arkkienkeli Rafaelin hellään huomaan meditaatiossa, jossa hän ensin parantaa sinua ja avaa 3. silmääsi. Meditaation toisessa osassa manifestoit valintasi mukaisia asioita elämääsi Rafaelin Runsaus-energiassa.
Voit jo etukäteen miettiä niitä asioita, joita elämääsi kaipaat.

Illan lopuksi voimme keskustella ja jakaa kokemuksiamme, ja voit kauttani myös kysyä Valomaailmalta niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Paikan päällä olijoille tarjoan tauolla kahvia, teetä ja keksejä.
 
Hinta 28 € - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat ja zoom-osallistuminen hinta 25 € (hinnat sisältävät alv:n)
 
DianaSofiassa paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan pian! Kuitenkin viimeistään maanantaina 13.2.2023. Ilmoittautuminen on sitova.
 
Osallistuminen DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu Rakkauden ja Runsauden -iltaan paikan päälle
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla.
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 tai MobilePaylla numeroon 040 704 6847 (viesti: Rakkauden ja Runsauden ilta 15.2.2023) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle maksamalla osallistumisesi netissä tästä: Ilmoittaudu Rakkauden ja Runsauden -iltaan Zoomissa
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla.  
Maksun voit suorittaa etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 tai MobilePaylla numeroon 040 704 6847 (viesti: Rakkauden ja Runsauden ilta 15.2.2023).
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.
 
 Olet sydämellisesti tervetullut mukaan iltaan! 
 
Rakkaudella, Ilolla ja Valolla
Äiti Maria, Arkkienkeli Rafael ja Anne Maarit

 

Armon kautta Jumaluuteen -työpaja su 8.10.2023 klo 13.00-16.00 DianaSofiassa tai etänä Zoomilla - Peruttu flunssani vuoksi

Armon kautta Jumaluuteen -työpajassa ohjaamme Enkeleiden kanssa sinut irtautumaan pienuudestasi ja aloittamaan suuren Valon ja Rakkauden täyttämän elämän

Uuden ajan, sen paljon puhutun Kultaisen Ajan, ihminen elää Rakkaudessa ja yhteydessä Korkeimpaan Luojaan - Itseen. Saatat nyt tuon lukiessasi ajatella, että miten ihmeessä minä voisin saavuttaa tuollaisen olotilan. Voin kertoa, että kaikki on jo sinussa. Kyse on ennemmin siitä, että riisut itsestäsi pois kaikki sinua pienentävät esteet ja sallit Korkeimman Itsesi tulla esiin ja ilmentyä sinussa ihan jokaisessa hetkessä.

Tässä työpajassa voimalliset Armon Arkkienkeli Graciel ja Jumaluuden Arkeija Goldiel auttavat sinua riisumaan pienuuden ja pukemaan suuruuden.
Aloitamme tilaisuuden maadoittumalla vahvasti ÄitiMaahan. Samassa meditaatiossa saat hänen puhdistavaa ja voimaannuttavaa punaista elämänenergiaa kehollisille, fyysis-eetterisille tasoillesi.
Sen jälkeen puhumme armollisuuden tärkeydestä ja vastaanottamisesta omassa elämässäsi. Esittelen sinulle Arkkienkeli Gracielin ja kerron hänen tehtävästään tässä ajassa. Meditaatiossa Gracielin kanssa teemme ihmiskunnalle Armon vuodatuksen ja otat sen vastaan myös henkilökohtaisella tasolla armon puhdistaessa sinua ennen kuin täytyt Rakkaudella.
Tauon jälkeen aloitamme Jumaluuden matkan meditaatiossa. Luotsaamme sinut 12. säteen Jumaluuden Arkeija Goldielin kanssa ymmärtämään oman alkuperäsi osana Luojaa. Olet siis ’Jumala kehossa’. Matka sisältää mielen tasojen muuntamista, chakrojesi kristallisointia sekä Jumal-yhteyden aktivoinnin.

Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.

Tauolla paikan päällä tarjoan kahvia, teetä ja keksejä.

Hinta 30 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat, Zoom-osallistuminen 27 €) 

Voit ilmoittautua työpajaan nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu työpajaan DianaSofiassa, messuilla DianaSofian Enkeli-osastollamme, spostilla AnneMaarit@dianasofia.fi tai WhatsAppilla/tekstarilla puh. 040 704 6847.

Zoom-osallistumiseen voit ilmoittautua myös maksamalla työpajan verkkokaupassa täällä: Ilmoittaudu Zoomiin

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan työpajaan! 

Parannu Luonnollisesti Enkeleiden kanssa -ilta

Enkelit, nuo ihanat Valon Lähettiläät, ovat vaikuttaneet ihmiskunnan historiassa kautta aikojen. He ovat syntyneet samaan aikaan ihmissielujen kanssa ja ovat olemassa meitä varten. Enkelit

rakastavat sinua pyyteettömästi ja tahtovat auttaa sinua kaikessa, mitä ikinä tarvitsetkin. He ovat sinun parhaita ystäviäsi, kunhan annat heille luvan tulla elämääsi.

Olet varmasti usein kuullut sanonnan ”Suurin Kaikista on Rakkaus”. Se on todellakin perimmäinen todellisuus, Rakkauden avulla voit parantua ja parantaa elämääsi sen kaikilla osa-alueilla. Rakkaus on lempeä ja se antaa anteeksi. Anteeksianto rakkaudella on juuri se asia, jolla kaikki ihmeet ovat mahdollisia. Kuitenkin Rakkaus on luonnollista ja siksi ihmeitä ei oikeastaan ole olemassa.

Luonnollinen parantuminen ei siis rajoitu pelkästään fyysiseen olemassaoloon. Vaikka sairauksienkin taustalla on aina jokin henkinen syy, josta voi vapautua ja sitä kautta parantua - Parantumista voi tapahtua myös parisuhteessa, perheessä, työssä, taloudellisessa tilanteessa, henkisessä kasvussa ja millä tahansa elämän alueella. Näissäkin tapauksissa taustalla on aina sielun suunnittelema oppimismahdollisuus.
Anteeksianto ei aina tunnu helpolta - kuitenkin se on ainoa asia, millä voit täydellisesti vapautua. Armon ja rakkauden ollessa läsnä pääset siihen tilaan, jossa voit lempeyden ja ymmärryksen kautta antaa anteeksi ihan mitä tahansa.
Parantumisessa anteeksianto irrottaa syy-energian ja sen jälkeen Enkelit auttavat negatiivisen energian siivoamisessa pois neljän alemman olemuksesi tasoilta (fyysis-eetterisestä sekä tunne- ja ajatuskehoista). Samalla energiasi harmonisoidaan ja täytetään uusilla hyvinvointia edistävillä energioilla Enkeleiden toimesta.

Tämän illan aikana ohjaamme Enkeleiden kanssa sinut parantamaan itseäsi ja elämääsi rakkaudellisella luonnollisella tavalla.

Illan aluksi opetan sinulle erilaisia tapoja antaa anteeksi itsellesi ja muille. Lisäksi esittelen sinulle lyhyesti Armon arkkienkeli Gracielin ja Rakkauden arkkienkeli Chamuelin. Tämän jälkeen hiljennymme Anteeksiannon meditaatioon. Meditaation alussa vaivutan sinut kevyeen hypnoosiin, jolloin voimme ohittaa tietoisen mielesi, egosi uskomukset ja estot. Sen jälkeen otat vastaan armon Gracielin virtauttamana ja annat anteeksi ne asiat, joita suotta kannat mukanasi, Arkkienkeli Chamuelin auttaessa rakkaudellaan

Pienen tauon jälkeen puhumme ajatuksista - uskomuksista ja peloista. Hyvin usein nämä asiat ohjaavat egon kontrolloimana jokapäiväistä elämäämme ja luovat meille estoja. Omaa ajatusmaailmaasi muokkaamalla voit vapautua niistä ja alkaa vastaanottamaan maailmankaikkeuden sinulle tarjoamia mahdollisuuksia. Kaikki on mahdollista! Lisäksi esittelen sinulle lyhyesti Puhdistuksen arkkienkeli Zadkielin ja Parannuksen arkkienkeli Rafaelin. Illantoisessa meditaatiossa puhdistaudumme turhista esto-energioista Arkkienkeli Zadkielin avulla ja eheydymme Arkkienkeli Rafaelin parantavalla energialla.

Voit jo valmiiksi miettiä niitä asioita, joita tahdot parantaa elämässäsi.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan iltaan – 
Vapautumaan estoistasi ja aloittamaan erilaisen,
antoisan rakkauden ja runsauden täyttämän elämän.

Voit ottaa mukaasi oman alustan, mikäli tahdot olla makuullaan meditaatioissa. Parantamolla on muutama alusta, joita voi lainata.

Hinta 28 € (sis. alv) - työttömät, eläkeläiset, opiskelijat ja yksinhuoltajat 25 € (sis. alv) (maksutapoina käteinen ja kortti)
Tauolla on tarjolla kahvia, teetä ja keksejä.

Voit ilmoittautua iltaan alla olevalla "Ilmoittaudu..." linkillä nettiajanvarauksesta tai spostilla AnneMaarit@DianaSofia.fi tai puhelimitse/Whatsapp:lla puh.040 704 6847.
 
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! 

Ilmoittaudu Parannu Luonnollisesti Enkeleiden kanssa -iltaan

Seuraavan tapahtuman päivämäärä ei ole tiedossa.

 

Chakrat ja Enkelit -teemaillat

Tasapainoinen energia on avain Rakkaudelliseen ja Valoisaan elämään. Näissä kahdessa Chakrat ja Enkelit -illassa tutustumme Maan Äitiinpäächakroihimme ja niiden merkityksiin itsessämme ja elämässämme. Kerron kunkin chakran tarkoituksesta ja siitä, mihin ja miten sen toiminta sinussa vaikuttaa. Lisäksi esittelen jokaisen chakran Arkkienkelin ja meditaatioiden kautta hoidamme chakrojamme ja itseämme kokonaisvaltaisesti Arkkienkeleiden kanssa. Kerron sinulle myös Maan Äidistä eli ÄitiMaasta, ja opetan kuinka tehdä vakaa, voimakas maadoitus itsellesi.

 
Chakrat ja Enkelit -ilta 1. osa ke 7.12.2022 klo 18.00-20.30
 
Ilta alkaa energiasuojauksella ja rentoutuksella, jolla arjen kiireet unohtuvat ja mielen rauhattomuus harmonisoidaan. 
Rentoutuksen jälkeen tutustumme ÄitiMaahan ja maadoitukseen sekä kahteen alempaan päächakraan, juuri- ja -sakraalichakroihin. Lisäksi esittelen näiden chakrojen Arkkienkeli Gabrielin, joka on Ohjauksen, Elämäntehtävän ja Ylösnousemuksen enkeli. Siitä jatkamme illan ensimmäiseen meditaatioon, jossa yhteytesi ÄitiMaahan vahvistetaan, täytyt hänen punaisella puhdistavalla ja voimaannuttavalla elämänenergialla, sekä avaudut vastaanottamaan Kirkkautta ja Gabrielin energiaa chakrojesi kautta. 
 
Pienen tauon jälkeen jatkamme tutustumalla kahteen seuraavaan päächakraan, jotka ovat solar plexus- ja sydänchakrat. Esittelen myös näiden chakrojen arkkienkelit - Rauhan ja Ykseyden enkelin Urielin sekä Rakkauden ja Anteeksiannon enkelin Chamuelin. Illan toisessa meditaatiossa avaudut vastaanottamaan Urielin ja Chamuelin energioita chakrojesi kautta. 
 
Illan meditaatiot aktivoivatpuhdistavat sekä eheyttävät chakrojasi - ja sen jälkeen täyttävät ne taivaallisilla energioilla 
 
Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valomaailmalta niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Voit ottaa mukaasi oman alustan, mikäli tahdot olla makuullaan meditaatiossa. Parantamolla on muutama alusta, joita voi lainata.
Paikan päällä olijoille tarjoan tauolla kahvia, teetä ja keksejä.
 
Hinta 28 € - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat ja zoom-osallistuminen hinta 25 € (hinnat sisältävät alv:n)
 
Osallistuminen Parantamo DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä Parantamo DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu Chakrat ja Enkelit 1. osa -iltaan
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 4.12.2022. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Chakrat ja Enkelit ilta 7.12.2022) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle maksamalla tapahtuman verkkokaupassa tästä: Ilmoittaudu Chakrat ja Enkelit 1. osa -iltaan Zoomissa
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 4.12.2022. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Chakrat ja Enkelit ilta 7.12.2022).
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.
 
❤ Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan enkelien hoidosta! 

 

Chakrat ja Enkelit -ilta 2. osa ke 14.12.2022 klo 18.00-20.30

Ilta alkaa energiasuojauksella ja rentoutuksella, jolloin arjen kiireet unohtuvat ja mielen rauhattomuus harmonisoidaan. 
Rentoutuksen jälkeen tutustumme seuraavaan ylempään päächakraan, kurkkuchakraan ja esittelen sen arkkienkelin - Suojauksen, Uskon ja Rohkeuden enkelin Mikaelin. Lisäksi opetan sinulle erityisen voimakkaan Kultaisen Temppelin suojauksen. Mitä herkemmäksi muutut värähtelyjesi noustessa korkemmiksi, sitä vahvemman suojauksen saatat tarvita. Tästä jatkamme illan ensimmäiseen meditaatioon, jossa yhteytesi ÄitiMaahan vahvistetaan, täytyt hänen punaisella puhdistavalla ja voimaannuttavalla elämänenergialla, sekä avaudut vastaanottamaan Kirkkautta ja Mikaelin energiaa chakrojesi kautta. 
 
Pienen tauon jälkeen jatkamme tutustumalla kahteen seuraavaan ylempään chakraan, jotka ovat otsa- ja kruunuchakrat. Esittelen myös näiden chakrojen arkkienkelit - Parannuksen, Intuition ja Runsauden enkelin Rafaelin sekä Viisauden ja Valaistumisen enkelin Jofielin. Illan toisessa meditaatiossa avaudut vastaanottamaan Rafaelin ja Jofielin energioita chakrojesi kautta. 
 
Illan meditaatiot aktivoivatpuhdistavat sekä eheyttävät chakrojasi - ja sen jälkeen täyttävät ne taivaallisilla energioilla 
 
Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valomaailmalta niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Voit ottaa mukaasi oman alustan, mikäli tahdot olla makuullaan meditaatiossa. Parantamolla on muutama alusta, joita voi lainata.
Paikan päällä olijoille tarjoan tauolla kahvia, teetä ja keksejä.
 
Hinta 28 € - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat ja zoom-osallistuminen hinta 25 € (hinnat sisältävät alv:n)
 
Osallistuminen Parantamo DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä Parantamo DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu Chakrat ja Enkelit 2. osa -iltaan
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 11.12.2022. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Chakrat ja Enkelit ilta 14.12.2022) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle maksamalla tapahtuman verkkokaupassa tästä: Ilmoittaudu Chakrat ja Enkelit 2. osa -iltaan Zoomissa
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 11.12.2022. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Chakrat ja Enkelit ilta 14.12.2022).
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.

 Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan enkelien hoidosta! 

  

Chakrat ja Enkelit -ilta 3. osa ke 22.3.2023 klo 18.00-21.00

Tasapainoinen energia on avain Rakkaudelliseen ja Valoisaan elämään. Chakrat ja Enkelit -sarjan 3. teemaillassa jatkamme tutustumista päächakroihimme ja niiden merkityksiin itsessämme ja elämässämme. Kerron kunkin chakran tarkoituksesta ja siitä, mihin ja miten sen toiminta sinussa vaikuttaa. Lisäksi esittelen jokaisen chakran Arkkienkelin ja meditaatioiden kautta hoidamme chakrojamme ja itseämme kokonaisvaltaisesti Arkkienkeleiden kanssa. Opetan sinulle myös kuinka tehdä vakaa, voimakas maadoitus itsellesi.
 
Ilta alkaa energiasuojauksella ja rentoutuksella, jolloin arjen kiireet unohtuvat ja mielen rauhattomuus harmonisoidaan. 
Rentoutuksen jälkeen tutustumme seuraavaan hyvin olennaiseen kahteen chakraan, joiden väliin suurin osa meidän neljän alemman olemuksemme energioista rakentuu. Nämä chakrat ovat MaaTähti- ja SieluTähti-chakrat, jotka kuuluvat 12-chakran järjestelmässä myös meidän päächakroihimme. Tätä järjestelmää kutsutaan Uuden ajan chakrajärjestelmäksi ja usein myös kuvataan 5. ulottuvuuden chakroiksi.
Lisäksi esittelen näiden chakrojen arkkienkelit - Maadoittumisen, Rukouksen ja Musiikin enkelin Sandanfonin ja Puhdistumisen, Muuntumisen ja Vapautumisen enkelin Zadkielin. Tästä jatkamme illan ensimmäiseen meditaatioon, jossa yhteytesi ÄitiMaahan vahvistetaan - täytyt hänen punaisella puhdistavalla ja voimaannuttavalla elämänenergialla - sekä avaudut vastaanottamaan Kirkkautta, ja Sandalfonin ja Zadkielin energiaa chakrojesi kautta. 
 
Pienen tauon jälkeen jatkamme tutustumalla kahteen seuraavaan ylempään chakraan ja niiden enkeleihin. Kausaali-chakraa voidaan kuvata porttina Valomaailmaan ja sen enkelit ovat Christiel, Mallory, Enlightel ja BrightelTähtiportti-chakra puolestaan hoitaa Jumal-yhteyttämme ja sen enkeleitä ovat Metatron, Serafi Serafina, Perfectiel ja Goldiel. Illan toisessa meditaatiossa keskitymme aktivoimaan ja täydellistämään näitä chakroja enkeleiden kanssa. 
 
Kultaisen Atlantiksen aikana kaikki 12 chakraa olivat täysin toiminnassa. Juuri näiden chakrojen hyvinvointi ja tasapainoisuus mahdollisti atlantislaisille heidän mahtavat henkiset kykynsä. Kultaisella Atlantiksella vallitsi uskomattoman ihana ja korkeavärähteinen energia – sillä ihmisetkin elivät puhtaassa yhteydessä korkeimpaan. 
 
Illan meditaatiot aktivoivatpuhdistavat sekä eheyttävät chakrojasi - ja sen jälkeen täyttävät ne taivaallisilla energioilla 
 
Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valomaailmalta niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Voit ottaa mukaasi oman alustan, mikäli tahdot olla makuullaan meditaatiossa. DianaSofiassa on muutama alusta, joita voi lainata.
Paikan päällä olijoille tarjoan tauolla kahvia, teetä ja keksejä.
 
Hinta 30 € - Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat ja zoom-osallistuminen hinta 27 € (hinnat sisältävät alv:n)
 
Osallistuminen DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu Chakrat ja Enkelit 3. osa -iltaan
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 20.3.2023. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Chakrat ja Enkelit ilta 22.3.2023) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle maksamalla tapahtuman verkkokaupassa tästä: Ilmoittaudu Chakrat ja Enkelit 3. osa -iltaan Zoomissa
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään  maanantaina 20.3.2023. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Chakrat ja Enkelit ilta 22.3.2023 ).
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.
 
 Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan enkelien hoidosta! 

 

Menneisyys ja Tulevaisuus -teemailta ke 13.12.2023 klo 18.00 - 21.00 - DianaSofia Salissa / etänä Zoomilla

Menneisyys ja Tulevaisuus -illassa matkaat aikajanallasi. Teemme regressiolla matkan menneisyyteen ja toisen aikamatkan tulevaisuuteen.
Ilta alkaa rentoutuksella, jolla arjen kiireet unohtuvat ja mielen rauhattomuus harmonisoidaan.  
Rentoutuksen jälkeen puhumme menneisyydestä - tässä tai jossakin muussa elämässä. Kerron sinulle sielunvaelluksesta, entisistä elämistä yleisesti sekä karman vaikutuksesta elämässämme. Tutustumme myös ajan käsitykseen ja luonteeseen. 
Ensimmäisellä matkalla ohjaan sinut hypnoosiin ja omalle aikajanallesi sielun Arkeija Brightelin kanssa. Aikajanalla voit turvallisesti mennä valitsemaasi tapahtumaan tämän elämän menneisyydessä tai entisessä elämässä. Voit jo etukäteen miettiä, mihin tapahtumaan tämän elämän menneisyydessä tahdot mennä ja muuttaa itsessäsi sen vaikutuksia nykyhetkessä. Mikäli sinulla ei ole tällaista tapahtumaa, voit matkata entiseen elämään. Voin selvänäköisesti antaa sinulle sielusi toivoman vuosiluvun ja maan/planeetan tälle retkelle.
 
Pienen tauon jälkeen siirrymme tulevaisuuteen. 
Puhumme tulevaisuudesta ja sen luomisesta toiveittemme mukaisesti.  
Toisella matkalla ohjaan sinut uudelleen hypnoosiin Brightelin kanssa ja tällä kertaa suuntaat aikajanallasi tulevaisuuteen. Voit valita jonkun tietyn tulevan tapahtuman, jonka tiedät olevan edessä tai voit luoda tulevaisuuteen uuden toiveittesi mukaisen tapahtuman.
 

Voit ottaa mukaasi oman alustan, mikäli tahdot olla makuullaan meditaatioissa. DianaSofiassa on muutama alusta, joita voi lainata.

 

Hinta 28 € (sis. alv) - työttömät, eläkeläiset, opiskelijat, yksinhuoltajat ja zoom-osallistuminen 25 € (sis. alv)
Tauolla on tarjolla kahvia, teetä ja keksejä.

Osallistuminen DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu Menneisyys ja Tulevaisuus -teemailtaan
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 11.12.2023. Ilmoittautuminen on sitova.
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 tai MobilePaylla numeroon 040 704 6847 (viesti: Menneisyys ja tulevaisuus ilta) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä/MobilePaylla.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle maksamalla tapahtuman verkkokaupassa tästä: Ilmoittaudu Menneisyys ja Tulevaisuus -teemailtaan Zoomissa
tai tähän sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 11.12.2023. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 tai /MobilePaylla (viesti: Menneisyys ja tulevaisuus ilta).
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.
 
 Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! 
 

ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatio -tilaisuus su 19.11.2023 klo 12.00-14.30

ÄitiJumala Sofian valtuuttamana saan tarjota Sinulle tämän ainutlaatuisen tilaisuuden. Käytän tapahtumassa IsisSofian (Helena Jakovlev) äänitettä, joka on tehty IsisSofian ja OsirisSofian kotitemppelissä.

ÄitiJumalan YkseysAktivaatio on muuntumisprosessi, jossa Sinun omasta päätöksestäsi aktivoidaan Onnellisuuden Lähteesi eli Korkeamman Rakkauden chakrasi. Samalla luovut lopusta karmastasi, jonka sovitat elämäntehtävälläsiJumalgeenistösi aktivoidaan, jolloin se laskeutuu Monadistasi aineelliseen kehoosi. Tämän johdosta alat säteilemään ja värähtelemään puhdasta Valoa yhä voimakkaammin.
 
Tämän aktivaation jälkeen Sinä olet vapaan valintasi mukaan ilman karman vaikutusta vastuussa siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Otat vastaan ÄitiJumalan YkseysAktivaation omalla vastuullasi ja tietoisena siitä, että tämä on peruuttamaton toimenpide. Astut karmasta vapautuneena Henkelitielle - henkilöksi matkalla enkelin kaltaiseksi olennoksi - eikä sieltä ole paluuta entiseen.

Nämä tilaisuudet ovat olleet hyvin voimallisia ja prosessi on todellakin alkanut kaikille osallistujille. Tässä prosessissa ei kuitenkaan tarvitse olla yksin, vaan helpottaaksemme matkaasi olemme perustaneet HenkeliClubin (facebookissa), jonne jokainen YkseysAktivaation suorittanut voi liittyä.

 
Karmasta luopuminen
Koska olet siis tiedostanut ihmisen elämän tärkeimmän ohjaajan - karman - merkityksen, voit luopua sen vastaanottamisesta ja keskittyä sovittamaan sitä palvelemalla ihmiskuntaa sielunsuunnitelmasi mukaisella tavalla, jolloin rasittavat karmalliset ihmissuhteet ja tapahtumat jäävät toteutumatta, elämäntehtäväsi vahvistuu ja koko elämäsi selkiytyy.
 
Jumalgeenistön aktivoituminen
YkseysAktivaatiossa tulet astumaan tapahtumaan, jossa jumalallinen olemuksesi aktivoidaan. Meidän jokaisen DNA on aina sisältänyt tämän huikean geenistön. Se on ollut uinuvana potentiaalina odottamassa heräämistämme tunnustamaan todellisen jumalallisen alkuperämme. Jumalgeenien aktivoitumisen myötä vapaudut apinageeniesi vanhettavalta karmalliselta vaikutukselta ja voit elää elämäsi nuorekkaana ja terveenä.
 
Korkeamman Rakkauden chakran aktivoituminen
Aktivoituessaan Korkeamman Rakkauden chakra alkaa kierrättää sydänenergiaasi kurkku-chakrasi kautta ja puheesi muuttuu rakkaudelliseksi ja lempeäksi. Sinä täytyt onnesta kuunnellessasi enkelikieltä, joka virtaa kommunikoidessasi muiden kanssa. Sähköistyt ilosta katsellessasi kanssaihmisiäsi, sillä yhteenkuuluvuuden tunne kasvaa kaiken aikaa ja yksinäisyyden tunne katoaa.
 
Suosituksia
Ennen tapahtumaan osallistumista pyri olemaan mahdollisimman rauhassa n. 1,5 tuntia. Syö kevyesti. Pukeudu mielellään valkoisiin vaatteisiin, sillä se auttaa olemaan mukana virtauksessa ja pitää chakraston avoinna. Vältä mielellään ainakin mustaa ja punaista, koska musta hidastaa chakrojen toimintaa ja punainen aktivoi niitä liikaa.
 
Tapahtuman kesto on n. 2,5 tuntia.
 
Hinta on 60 € (sis. alv 24%)
 
Osallistuminen DianaSofiassa:
Kun osallistut paikan päällä Parantamo DianaSofiassa voit ilmoittautua minulle nettiajanvarauksessa tästä: Ilmoittaudu ÄitiJumalan YkseysAktivaatioon DianaSofiassa
tai sähköpostiosoitteeseen annemaarit@dianasofia.fi tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Ykseysaktivaatio 19.11.2023) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä/MobilePaylla.
Saat tilaisuudesta mukaasi YkseysAktivaatio-opasvihkosen ja tilaisuuden jälkeen sähköpostiin YA-äänitteen latauslinkin. Voit myös jälkeenpäin kuunnella ja lukea YkseysAktivaatiota. Äänite on mahdollista saada jälkitoimituksella myös CD:nä.
 
Osallistuminen etänä Zoomilla:
Kun osallistut etänä Zoomilla voit ilmoittautua minulle sähköpostiosoitteeseen annemaarit@dianasofia.fi tai puhelinnumeroon 040 704 6847 Whatsappilla tai tekstarilla. Ilmoittautuminen on sitova. 
Maksun voit suorittaa joko etukäteen tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: Ykseysaktivaatio 19.11.2023) tai verkkokaupassa täällä: Maksa YkseysAktivaatio HUOM! Maksun jälkeen Kassa-sivulla saat latauslinkit (katso kuva alla) tapahtuman materiaaliin. Tapahtuman aikana luemme yhdessä degreitä ja invokaatioita ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatio -vihkosesta, joten halutessasi voit tulostaa sen paperille. Pääset lataamaan myös YkseysAktivaation äänitteen, jota voit kuunnella jälkikäteen uudelleen.
Tilille maksettaessa lähetän sinulle materiaalit sähköpostitse.
ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatio -vihkonen A4-koko
ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatio -äänite mp3-muodossa

 Olet sydämellisesti tervetullut Aktivaatioon! 

 

YkseysAktivaation Vihkimys -tilaisuus

YkseysAktivaation Vihkimys on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat jo ottaneet vastaan YkseysAktivaation. Tässä tilaisuudessa aktivoidaan Jumalgeenistöä voimakkaammaksi ja vahvistetaan nuortumista Voima-meditaatiolla. Päästät lopullisesti irti peloista ja sallit Toivon tulla asumaan itseesi.
 
Tilaisuuden alussa keskustelemme hetken YkseysAktivaatiosta sekä sen tuoneista tapahtumista ja muutoksista sinussa. Tähän liittyen voit vapaasti kysyä sinua mahdollisesti askarruttavista asioista. Tämä on kuitenkin vapaaehtoista, voit myös sujuvasti vain kuunnella.
 
Tilaisuus kestää noin 2 tuntia. Mikäli omasta YkseysAktivaatiostasi on kulunut noin 6 kk tai enemmän - tai tunnet Vihkimyksen nyt kutsuvan Sinua, niin ilmoittaudu minulle 
tai sähköpostilla tai WhatsAppilla/tekstarilla/soittamalla puh. 040 704 6847. Ilmoittautuminen on sitova. 
 
Hinta on 45 €. Vihkimyksen voi maksaa etukäteen DianaSofian EnkeliPuodissa täällä Maksa YA-Vihkimys (HUOM! Muistathan Kassalla vahvistaa ostoksesi Lähetä tilaus -nappulalla sivun alalaidassa, muuten ei siirry verkkopankin sivuille)
tai tilille FI31 5741 3620 6468 58 (viesti: YA-Vihkimys) tai tapahtumaan tullessasi pankkikortilla/käteisellä.  

Olet sydämellisesti tervetullut Vihkimykseen!  

Seuraavan tapahtuman päivämäärä ei ole tiedossa.

Kultaisen Enkelitien 1. Askeleen -tapahtuma 

Tässä EnkeliEnergia-tapahtumassa tutustutan Sinut kaikkiin arkkienkeleihin Parantavan Taiteen enkelikuvilla. Heijastan valkokankaalle jokaisen arkkienkelin vuorollaan ja kerron heidän ominaisuuksistaan ja tehtävistään. Samalla kutsumme kunkin enkelin energioita IsisSofian EnkeliEnergiaKutsun avulla. Tilaisuuden alun rauhoittumishetken aikana hoidan Sinua hetken välittämälläni EnkeliEnergialla. Voit odottaa kokevasi voimallisiakin tuntemuksia tilaisuuden aikana. Olen saanut vastaanottaa kiitosta jokaisen tilaisuuden jälkeen. Tilaisuuden kesto on noin 3 tuntia ja hinta 25 €.

Ilmoittautuminen spostilla tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Tapahtuman nimi: Kultaisen Enkelitien 1. askel

Seuraavan tapahtuman päivämäärää ei ole tiedossa.

Kultaisen Enkelitien 2. Askeleen -tapahtuma  

Tämän EnkeliEnergia-tapahtuman aikana kuuntelemme IsisSofian EnkeliEnergiaKutsun yhtäjaksoisesti, jolloin pääsemme keskittymään Arkkienkelien energiavirtauksiin täysillä. Tämän puolituntisen aikana käyn luvallasi Sinun energioissasi ja kerron valomaailman viestin Sinulle juuri tähän hetkeen. Tauon jälkeen lähdemme meditaatiomatkalle tapaamaan omaa enkeliämme. Seilaamme Enkelten Saarelle, jossa juomme puhdistavaa ja virkistävää Enkelten nektariinia ja tapaamme oman enkelimme. Jokainen tilaisuuteen osallistuja on todellakin tavannut enkelinsä ja kokemukset ovat olleet hyvin ihastuttavia. Tilaisuuden kesto on noin 2,5 tuntia ja hinta 25 €.

Ilmoittautuminen spostilla tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Tapahtuman nimi: Kultaisen Enkelitien 2. askel

Seuraavan tapahtuman päivämäärää ei ole tiedossa.

Olet Sydämellisesti Tervetullut Enkeli-Maailmaan! EnkeliEnergia-tapahtumiin voit osallistua myös muussa järjestyksessä ja niin usein kuin haluat, jos koet sen henkisen kehityksesi kannalta suotuisammaksi. 

Rakkaudella, Ilolla ja Valolla

DianaSofia

 

.