Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Parantamo 

DianaSofia

  Anne Maarit Lahti-Ahola

  Tarkka-ampujankatu 14

Liikehuoneisto 2 katutasossa

  90120 Oulu

   puh. 040 704 6847 

   AnneMaarit@DianaSofia.fi

 .............................................................................

EnkeliPostia

 DianaSofialta

  Liity jakeluun

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Selvänäköinen EnkeliEnergia (See)-hoito

25 min SEE-Näytehoito

EnkeliCafen ollessa avoinna voit tutustua Selvänäköiseen EnkeliEnergia (SEE)-hoitoon noin 25 min näytehoidolla, jonka aikana chakrasi ja aurasi avataan, puhdistetaan ja tasapainotetaan. Hoito eheyttää ja lataa sinuun taivaallista siunattua valoenergiaa ja ÄitiMaan puhdistavaa ja voimaannuttavaa punaista energiaa. Niiden yhdistyessä vaaleanpunaiseksi energiaksi saat mukaasi ihanan rakkausenergian. Voit myös saada kanavoituna vastauksen ainakin yhteen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. Hinta 25 € (sis. alv 24%).

Voit varata ajan alla olevalla nappulalla nettiajanvarauksessa , sähköpostilla tai tekstarilla.

90 min ja 60 min SEE-Hoidot

Parantamossa tapahtuvan pidemmän Selvänäköisen EnkeliEnergia (SEE) -hoidon aikana aloitetaan sillä, että kerrot lyhyesti, miksi tulit hoitoon. Tällöin enkelit ja Valomaailman auttajat ovat jo paikalla kuuntelemassa toivomuksiasi siitä, mitä hoidolta haluaisit. Erilaisista elämäntilanteista johtuen yleisimmät hoitoon tulon syyt ovat fyysiset kivut, henkiset ongelmat ja vaikeat ihmissuhteet. Asiat jotka elämän haasteiden taustalla vaikuttavat ovat lapsuuden ja aikuisuuden kokemukset, epäselväksi jääneet asiat edesmenneen läheisen kanssa, entiset elämät, karmalliset siteet ja sielunsopimus. Hoidon aikana selvitetään ja korjataan näitä asioita sinun sen hetkiseksi parhaaksesi. Välitän viestit, hoidon ja hoito-ohjeet kanavoituna Korkeimmasta Lähteestä.

SEE-hoito 90 min - Hinta 85 € (sis. alv 24%) Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -10 %

SEE-hoito 60 min - Hinta 60 € (sis. alv 24%) Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -10 % 

Voit varata ajan alla olevalla nappulalla nettiajanvarauksessa , sähköpostilla tai tekstarilla. Mikäli et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksen kalenterista, otathan yhteyttä puhelimitse. Hoitoaikoja voi järjestyä muillekin ajoille.

Erään asiakkaan palaute:

"Olen käynyt Anne Maaritin energiahoidossa useasti ja joka kerta olen ollut yllättynyt kuinka kaunista hänen välittämänsä energia onkaan ja miten opastus ja kehostani nousevat tiedostamattomat asiat tulevat hänen silmiensä eteen jaettavaksi puhtaalla tavalla. Omaa henkistä kehitystäni tukevia ajatuksia ja selkeyttä, sekä ymmärrystä lisääviä sanoja. Olen kiitollinen auttamistyöstäsi."