Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

DianaSofia

  Anne Maarit Lahti-Ahola

  Niilontie 24

Vihreän puutalon alakerta, sisäänkäynti Niilontien puolelta

  90120 Oulu

   puh. 040 704 6847 

   AnneMaarit@DianaSofia.fi

 

Tilinumero: 

FI31 5741 3620 6468 58

 .............................................................................______________________

EnkeliPostia

 DianaSofialta

  Liity jakeluun

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Hoidot ja Kanavoinnit

Lyhyet 25 min hoidot ja kanavoinnit tapahtuvat pääsääntöisesti EnkeliCafen aukioloaikana. Voit tiedustella lyhyttä aikaa myös muulle ajalle.

Kaikkiin pidempiin hoitoihin ja kanavointeihin voit varata ajan alla olevilla nappuloilla nettiajanvarauksesta, sähköpostilla AnneMaarit@DianaSofia.fi tai puhelimitse 040 704 6847.  Mikäli et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksen kalenterista, otathan yhteyttä muutoin. Hoitoaikoja voi järjestyä muillekin ajoille.

 

SEE (Selvänäköinen EnkeliEnergia) -hoidot:

    25 min SEE-näytehoito

    60 min SEE-hoito

    90 min SEE-hoito

Kultaisen Valon hoidot:

    25 min KVH-näytehoito

    60 min KVH-hoito

Entisten Elämien tulkinnat:

    25 min EET-tulkinta

    60 min EET-tulkinta

Hypnoosi-hoidot:

     60 min Hypnoosi-hoito

     90 min Hypnoosi-hoito

SEE-hoidot / Kanavoinnit / Entisten Elämien tulkinnat - Puhelimitse

    30 min puhelinaika

    60 min puhelinaika

 

SEE (Selvänäköinen EnkeliEnergia) -hoidot

25 min SEE-Näytehoito - hinta 27 € (sis. alv 24%)

EnkeliCafen ollessa avoinna voit tutustua Selvänäköiseen EnkeliEnergia (SEE)-hoitoon noin 25 min näytehoidolla, jonka aikana chakrasi ja aurasi avataan, puhdistetaan ja tasapainotetaan. Hoito eheyttää ja lataa sinuun taivaallista siunattua valoenergiaa ja ÄitiMaan puhdistavaa ja voimaannuttavaa punaista energiaa. Niiden yhdistyessä vaaleanpunaiseksi energiaksi saat mukaasi ihanan rakkausenergian. Voit myös saada kanavoituna vastauksen ainakin yhteen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. 

60 min ja 90 min SEE-Hoidot Parantamolla

Parantamossa tapahtuvan pidemmän Selvänäköisen EnkeliEnergia (SEE) -hoidon aikana aloitetaan sillä, että kerrot lyhyesti, miksi tulit hoitoon. Tällöin enkelit ja Valomaailman auttajat ovat jo paikalla kuuntelemassa toivomuksiasi siitä, mitä hoidolta haluaisit. Erilaisista elämäntilanteista johtuen yleisimmät hoitoon tulon syyt ovat fyysiset kivut, henkiset ongelmat ja vaikeat ihmissuhteet. Asiat jotka elämän haasteiden taustalla vaikuttavat ovat lapsuuden ja aikuisuuden kokemukset, epäselväksi jääneet asiat edesmenneen läheisen kanssa, entiset elämät, karmalliset siteet ja sielunsopimus. Hoidon aikana selvitetään ja korjataan näitä asioita sinun sen hetkiseksi parhaaksesi. Välitän viestit, hoidon ja hoito-ohjeet kanavoituna Korkeimmasta Lähteestä.

60 min SEE-hoito - hinta 67 € (sis. alv 24%) Opiskelijat, työttömät, yksinhuoltajat ja eläkeläiset -10 %

90 min SEE-hoito - hinta 87 € (sis. alv 24%) Opiskelijat, työttömät, yksinhuoltajat ja eläkeläiset -10 %

Kultaisen Valon hoidot

Ylösnoussut Mestari Kumeka saapui vierailulle luokseni elokuussa vuonna 2018 ja kehotti aloittamaan uudenlaisen hyvin tehokkaan puhdistus- ja eheytyshoitomuodon. Hän näytti minulle hyvin selkeästi, kuinka tämä hoito tapahtuu. 

Sielunvaelluksen aikana - entisten elämien saatossa - sielullemme tapahtuu sielunsuunnitelmien ja karman mukaisesti monia tapahtumia, jopa traumaattisiakin asioita. Nämä tapahtumat saattavat ikäänkuin jättää Sielun sirpaleita entisiin elämiin. Kultaisen Valon hoidossa näitä palasia haetaan ja palautetaan Sinuun. 

Hoidossa saat tietoosi nämä entisten elämien palaset, jotka sinun sieluusi eheytetään. Kumekan mukaan sielun eheytyminen on avain täydellistymiseen. Kun sielusi on eheä, entisten elämien tapahtumat eivät tässä hetkessä enää pääse vaikuttamaan sinuun Sielutähti-chakran tai muiden chakrojen ja piilotajunnan tasolta.
 
Kumeka on 8.säteen Mestari ja tuon säteen tehtävä on puhdistaa ja tasapainottaa alemmat tasot luoden valmiuden upealle Kristuksen kehoastialle (Maitreija, My Tray, Minun astiani) eli Kristukselle ihmisessä. Tällä tasolla – Kristus-minässä – Korkeampi Itse elää todellisena itsenä, sieluna. Kahdeksas säde puhdistaa fyysiseltä tasolta alkaen tunne- ja mentaalikehoihin asti. Se puhdistaa menneisyyden – myös entiset elämät - poistaa/muuntaa jopa solutason vanhoja, virheellisiä uskomuksia ja asenteita. 
 
25 min KV-hoito - hinta 27 € (sis. alv 24%)
60 min KV-hoito - hinta 67 € (sis. alv 24%) Opiskelijat, työttömät, yksinhuoltajat ja eläkeläiset -10 %

Entisten Elämien tulkinnat

Entisten elämien tulkinnassa saat tietoosi ne sielusi valitsemat elämät, jotka nykyhetkessä vaikuttavat olemiseesi ja kehittymiseesi elämäsi polulla.

25 min EE-tulkinta - hinta 27 € (sis. alv 24%)

60 min EE-tulkinta - hinta 67 € (sis. alv 24%) Opiskelijat, työttömät, yksinhuoltajat ja eläkeläiset -10 %

Hypnoosi-hoidot

Hypnoosilla voidaan saavuttaa monenlaisia eri tavoitteita. Olipa kyse sitten syvällisestä rentoutumisesta, stressin poistosta, kivun poistosta, lapsuuden tai aikuisuuden traumoista/ikävistä tilanteista, itsetunnon kohottamisesta, pelkotilojen poistamisesta, riippuvuuden katkaisusta, regressiosta (tämän elämän menneisyys tai entinen elämä) tai tulevaisuuteen valmistautumisesta - hypnoosi on oivallinen työkalu. Voisi sanoa, että kaikenlainen parantuminen ja parantaminen ovat mahdollisia hypnoosin avulla.
Historiaa: 
Hypnoosi on ollut käytössä kautta aikojen. Ensimmäisiä kirjallisia viitteitä hypnoosiin on kiinalaisen lääketieteen isän, Wong Tain (2600 eKr.) kirjoituksissa ja Hindujen Veda-kirjoissa (1500 eKr.). Länsimaisen hypnoosin isänä pidetään lääkäri Franz Mesmeriä (1734-1815), joka sai käsien liikkeillä potilaansa transsiin. Kirurgi James Esdaile (1808-1859) raportoi tehneensä satoja leikkauksia hypnoosipuudutuksella.
Nykypäivää: 
Aivotutkimuksia tehdään nykyisin paljon eri toimijoiden toimesta. Tieteellisiä ja vapaamuotoisempia tutkimuksia – ei tieteeseen perustuvia - tehdään paljon monissa eri maissa ympäri maapalloa. Näissä aivotutkimuksissa on pystynyt osoittamaan, että hypnoosikokemukset ovat todellisia. Hypnoosia käytetään arkipäiväisten vaivojen hoitoon, kuten erilaisten pelkotilojen, riippuvuuksien ja oman itsen kokemisen hoitoon. Yleisimmät pelkotilat, joita hoidetaan, ovat mm. hammaslääkäri-, hyönteis-, lento-, korkeiden ja ahtaiden paikkojen -pelot. Riippuvuuksista yleisimpiä hoidettavia ovat alkoholi-, tupakka-, peli- ja sokeririippuvuudet. Hypnoosilla henkilö voidaan myös saada kokemaan itsensä ja tarpeensa erilaisiksi esim. paino-ongelmissa. Lisäksi hypnoosia käytetään erilaisiin rentoutuksiin. Menetelmällä hoidetaan myös jo vakaviakin sairauksia.
 
Mikäli emme tunne entuudestaan tai/ja hoidon tarve liittyy isompaan/monimutkaisempaan asiaan, suosittelen 1. kerralle 90 min aikaa. 
 
60 min Hypnoosi-hoito - hinta 67 € (sis. alv 24%) Opiskelijat, työttömät, yksinhuoltajat ja eläkeläiset -10 %
90 min Hypnoosi-hoito - hinta 87 € (sis. alv 24%) Opiskelijat, työttömät, yksinhuoltajat ja eläkeläiset -10 %

SEE-hoidot / Kanavoinnit / Entisten Elämien tulkinnat - Puhelimitse

30 min puhelinaika - hinta 30 € (sis. alv 24%) 

60 min puhelinaika - hinta 55 € (sis. alv 24%)

Siirry ajanvaraukseen

Erään asiakkaan palaute:

"Olen käynyt Anne Maaritin energiahoidossa useasti ja joka kerta olen ollut yllättynyt kuinka kaunista hänen välittämänsä energia onkaan ja miten opastus ja kehostani nousevat tiedostamattomat asiat tulevat hänen silmiensä eteen jaettavaksi puhtaalla tavalla. Omaa henkistä kehitystäni tukevia ajatuksia ja selkeyttä, sekä ymmärrystä lisääviä sanoja. Olen kiitollinen auttamistyöstäsi."