Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

DianaSofia

  Anne Maarit Lahti-Ahola

  Niilontie 24

Vihreän puutalon alakerta, sisäänkäynti Niilontien puolelta

  90120 Oulu

   puh. 040 704 6847 

   AnneMaarit@DianaSofia.fi

 

Tilinumero: 

FI31 5741 3620 6468 58

 .............................................................................______________________

EnkeliPostia

 DianaSofialta

  Liity jakeluun

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

EnkeliCafe

EnkeliCafe on pääsääntöisesti avoinna neljän viikon välein lauantaisin klo 12.00 - 16.30. 

EnkeliCafen ollessa avoinna voit ajanvarauksella tulla näytehoitoon. Alla esiteltyjen näytehoitojen avulla voit tutustua erilaisiin energiahoitomuotoihin. Voit tulla paikan päälle myös vain oleilemaan - nauttimaan, jutustelemaan ja tutustelemaan 

 

EnkeliCafe la 9.12.2023 klo 12.00-17.00

Voit tulla hoitoon / kanavointiin DianaSofiaan tai ottaa sen vastaan puhelimitse

DianaSofia on suojattu Kultaisella Valo-energialla ja sisäänkäynnin yhteydessä on energeettinen "puhdistin" ☀ Edelleen hoitola-ajassa noudatathan yleisesti annettuja ohjeita liittyen mm. käsien pesuun ja turvaväliin muiden ihmisten kanssa. Kiitos!

 

Anne Maarit - DianaSofia

 

Entisten Elämien tulkinta näytehoitona 25 min

Entisten elämien tulkinnassa saat tietoosi ne sielusi valitsemat elämät, jotka nykyhetkessä vaikuttavat olemiseesi ja kehittymiseesi elämäsi polulla. Voit vaikuttaa tulkintaan kysymällä tietystä elämässäsi vaikuttavasta asiasta. Tulkinta voidaan nauhoittaa, jotta voit kuunnella sitä uudelleen myöhemminkin. Saat sen itsellesi sähköpostilla jälkeenpäin.

 

Kultaisen Valon Hoito näytehoitona 25 min

Ylösnoussut Mestari Kumeka saapui vierailulle luokseni elokuussa 2018 ja kehotti aloittamaan uudenlaisen hyvin tehokkaan puhdistus- ja eheytyshoitomuodon. Hän näytti minulle hyvin selkeästi, kuinka tämä hoito tapahtuu. 

Sielunvaelluksen aikana - entisten elämien saatossa - sielullemme tapahtuu sielunsuunnitelmien ja karman mukaisesti monia tapahtumia, jopa traumaattisiakin asioita. Nämä tapahtumat saattavat ikäänkuin jättää Sielun sirpaleita entisiin elämiin. Kultaisen Valon hoidossa näitä palasia haetaan ja palautetaan Sinuun. 

Hoidossa saat tietoosi nämä entisten elämien palaset, jotka sinun sieluusi eheytetään. Kumekan mukaan sielun eheytyminen on avain täydellistymiseen. Kun sielusi on eheä, entisten elämien tapahtumat eivät tässä hetkessä enää pääse vaikuttamaan sinuun Sielutähti-chakran tai muiden chakrojen ja piilotajunnan tasolta.
 
Kumeka on 8.säteen Mestari ja tuon säteen tehtävä on puhdistaa ja tasapainottaa alemmat tasot luoden valmiuden upealle Kristuksen kehoastialle (Maitreija, My Tray, Minun astiani) eli Kristukselle ihmisessä. Tällä tasolla – Kristus-minässä – Korkeampi Itse elää todellisena itsenä, sieluna. Kahdeksas säde puhdistaa fyysiseltä tasolta alkaen tunne- ja mentaalikehoihin asti. Se puhdistaa menneisyyden – myös entiset elämät - poistaa/muuntaa jopa solutason vanhoja, virheellisiä uskomuksia ja asenteita.

 

Selvänäköinen EnkeliEnergia -hoito näytehoitona 25 min

SEE-näytehoidon aikana chakrasi ja aurasi avataan, puhdistetaan ja tasapainotetaan. Hoito voimaannuttaa ja lataa sinuun taivaallista siunattua kirkkautta ja ÄitiMaan punaista elämänenergiaa. Saat kanavoituna myös vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

 
Enkeli-kanavointi näytehoitona 25 min
Enkeli-kanavoinnissa vietät ihanan hetken Valomaailman auttajien kanssa heidän ohjatessaan sinua elämänpolullasi. Välitän viestit kanavoituna Enkeleiltä ja Valomaailmasta - Sinun korkeimmaksi parhaaksesi 
 
Chakrojen hoito kivien energioilla näytehoitona 25 min
Chakra-Kivi-hoidolla avataan ja puhdistetaan chakrojesi tukokset sekä aktivoidaan niiden toimintaa, jolloin chakrasi pääsevät eheytymään ja energian vapaa, virtaava liikkuvuus sinussa voimistuu. Tukkoisen chakran tunnistaa sen alueella ahdistavana tunteena tai jopa fyysisesti tuntuvana kipuna. Hoidon avulla vapaudut tukoksista ja mahdollisesti heikentyneet perusominaisuutesi alkavat jälleen kukoistamaan. Olosi muuttuu kevyemmäksi ja hyvinvoivaksi  ❤
Hoidossa olet hoitopöydällä selinmakuulla, vaatteet päällä peiton alla. Laitan kivet chakrojesi kohdille siten, että otsa- ja kurkku-chakrojen kivien alla on kertakäyttöiset pehmeät paperit ja muiden chakrojen osalta ne ovat peiton päällä. 

Hoidon alussa havainnollistan sinulle chakrojesi tilat heilurilla. Silloin näet itsekin selkeästi, kuinka chakrasi voivat. Kartoituksen jälkeen asetan kivet chakrojesi päälle. Kivet alkavat välittömästi tekemään palvelutyötään sinun hyväksesi. Käyttämäni kivet ovat siunattuja kiviä ja kullakin kivellä on erityinen ominaisuus, joka on kohdistettu juuri tiettyyn chakraan. (Ametisti, vuorikristalli, kalsedoni, ruusukvartsi, kalsiitti, karneoli ja punainen jaspis)

Kivien annetaan hoitaa sinua 10 minuuttia ja samanaikaisesti puhdistamme fyysis-eetterisen kehosi ÄitiMaan kanssa hänen punaisella puhdistavalla ja voimaannuttavalla energiallaan. Lisäksi sinut täytetään vielä siunatulla Kirkkaudella - taivaallisella valkokultaisella energialla, joka sisältää kaikki hyvät energiat kuten rakkaus, rauha, voima, usko, rohkeus ja ilo.
Lopuksi näytän sinulle vielä heilurilla chakrojesi muuntuneet energiat. Saat mukaasi paperin, josta näet omien chakrojesi tilanteen ennen hoitoa ja hoidon jälkeen.

Tämä hoito on mahdollista vain hoitolakäynnillä.

Saamieni palautteiden mukaan hoidon jälkeen olo on kuin "uudestisyntyneellä".
Tulepas kokeilemaan tätä ihanuutta! 

 
Kaikkien näytehoitojen hinta on 27 € (sis. alv 24%) - maksutapoina hoitolassa käteinen / kortti / MobilePay

 

Tarkista vapaat ajat - ja varaa aikasi mieluiten nettiajanvarauksessa alla olevalla varausnapilla.

Voit varata ajan myös spostilla AnneMaarit@DianaSofia.fi tai WhatsAppilla/tekstarilla puh. 040 704 6847. 

Varaa DianaSofian näytehoito Hoitolassa Varaa DianaSofian näytehoito Puhelimessa

 

Olet sydämellisesti tervetullut EnkeliCafeen vaikka vain oleskelemaan - nauttimaan, jutustelemaan ja tutustelemaan kahvikupposen äärellä 

Rakkaudella, Ilolla ja Valolla
Anne Maarit - DianaSofia