Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Parantamo 

DianaSofia

  Anne Maarit Lahti-Ahola

  Tarkka-ampujankatu 14

Liikehuoneisto 2 katutasossa

  90120 Oulu

   puh. 040 704 6847 

   AnneMaarit@DianaSofia.fi

 .............................................................................

EnkeliPostia

 DianaSofialta

  Liity jakeluun

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

EnkeliCafe

EnkeliCafe on pääsääntöisesti avoinna kahden viikon välein lauantaisin klo 12 - 17. 

EnkeliCafen ollessa avoinna voit ajanvarauksella tulla näytehoitoon. Näytehoitojen avulla voit tutustua erilaisiin energiahoitomuotoihin. Voit tulla paikan päälle myös vain oleilemaan - nauttimaan, jutustelemaan ja tutustelemaan 

 

Näytehoitopäivä lauantaina 4. 4. 2020 klo 12 - 17 - Muutoin EnkeliCafe suljettu

Tuttuun tapaan tarjolla on Entisten elämien tulkintaa, SEE-hoitoa (Selvänäköinen EnkeliEnergia -hoito), Kultaisen Valon hoitoa, Kanavointia ja Rentouttavaa Hypnoosihoitoa 25 min näytehoitoina.

 

EnkeliPuodin suloiset enkeliaiheiset tuotteet - mukit, kellot, saippuat, suitsukkeet, ikkunakoristeet ja tuulikellot odottavat uutta omistajaansa. Anna läheisellesi tai itsellesi uusi Enkeli ilostuttamaan elämää ja muistuttamaan enkeleiden olemassaolosta  

 

 

Anne Maarit - DianaSofia

 

Rentouttava Hypnoosihoito näytehoitona 25 min

Rentouttavassa hypnoosihoidossa saat kokonaisvaltaisen mielen ja kehon rentoutuksen. Lisäksi sinuun ladataan uusia tai vahvistetaan nykyisiä ominaisuuksiasi toivettesi mukaisesti. Hypnoosi voidaan nauhoittaa, jotta voit kuunnella sitä uudelleen myöhemminkin. Saat sen itsellesi sähköpostilla jälkeenpäin.

 

Entisten Elämien tulkinta näytehoitona 25 min

Entisten elämien tulkinnassa saat tietoosi ne sielusi valitsemat elämät, jotka nykyhetkessä vaikuttavat olemiseesi ja kehittymiseesi elämäsi polulla. Voit vaikuttaa tulkintaan kysymällä tietystä elämässäsi vaikuttavasta asiasta. Tulkinta voidaan nauhoittaa, jotta voit kuunnella sitä uudelleen myöhemminkin. Saat sen itsellesi sähköpostilla jälkeenpäin.

 

Kultaisen Valon Hoito näytehoitona 25 min

Ylösnoussut Mestari Kumeka saapui vierailulle luokseni elokuussa 2018 ja kehotti aloittamaan uudenlaisen hyvin tehokkaan puhdistus- ja eheytyshoitomuodon. Hän näytti minulle hyvin selkeästi, kuinka tämä hoito tapahtuu. 

Sielunvaelluksen aikana - entisten elämien saatossa - sielullemme tapahtuu sielunsuunnitelmien ja karman mukaisesti monia tapahtumia, jopa traumaattisiakin asioita. Nämä tapahtumat saattavat ikäänkuin jättää Sielun sirpaleita entisiin elämiin. Kultaisen Valon hoidossa näitä palasia haetaan ja palautetaan Sinuun. 

Hoidossa saat tietoosi nämä entisten elämien palaset, jotka sinun sieluusi eheytetään. Kumekan mukaan sielun eheytyminen on avain täydellistymiseen. Kun sielusi on eheä, entisten elämien tapahtumat eivät tässä hetkessä enää pääse vaikuttamaan sinuun Sielutähti-chakran tai muiden chakrojen ja piilotajunnan tasolta.
 
Olen saanut aivan mahtavia palautteita tästä uudesta hoidosta. Tulepas kokeilemaan! 
 
Kumeka on 8.säteen Mestari ja tuon säteen tehtävä on puhdistaa ja tasapainottaa alemmat tasot luoden valmiuden upealle Kristuksen kehoastialle (Maitreija, My Tray, Minun astiani) eli Kristukselle ihmisessä. Tällä tasolla – Kristus-minässä – Korkeampi Itse elää todellisena itsenä, sieluna. Kahdeksas säde puhdistaa fyysiseltä tasolta alkaen tunne- ja mentaalikehoihin asti. Se puhdistaa menneisyyden – myös entiset elämät - poistaa/muuntaa jopa solutason vanhoja, virheellisiä uskomuksia ja asenteita.

 

Selvänäköinen EnkeliEnergia -hoito näytehoitona 25 min

SEE-näytehoidon aikana chakrasi ja aurasi avataan, puhdistetaan ja tasapainotetaan. Hoito voimaannuttaa ja lataa sinuun taivaallista siunattua kirkkautta ja ÄitiMaan punaista elämänenergiaa. Saat kanavoituna myös vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

 
Enkeli-kanavointi näytehoitona 25 min
Enkeli-kanavoinnissa vietät ihanan hetken Valomaailman auttajien kanssa heidän ohjatessaan sinua elämänpolullasi. Välitän viestit kanavoituna Enkeleiltä ja Valomaailmasta - Sinun korkeimmaksi parhaaksesi 
 
Kaikkien näytehoitojen hinta on 25,00 € (sis. alv 24%) - maksutapoina käteinen ja kortti)

 

Tarkista vapaat ajat - ja varaa aikasi mieluiten nettiajanvarauksessa alla olevalla varausnapilla.

Voit varata ajan myös spostilla AnneMaarit@DianaSofia.fi tai WhatsAppilla/tekstarilla puh. 040 704 6847. 

Varaa DianaSofian näytehoito

 

Olet sydämellisesti tervetullut EnkeliCafeen vaikka vain oleskelemaan - nauttimaan, jutustelemaan ja tutustelemaan kahvikupposen äärellä 

Rakkaudella, Ilolla ja Valolla
Anne Maarit - DianaSofia